Vit siluett av tjej som tränar aerial på färgglad bakgrund

Vi söker eventinstruktörer!

29 mar, 2023 | FLOW, Linköping, Örebro, Stockholm

Världens roligaste sommarjobb! 🥳☀️

Nu söker vi dig som vill vara instruktör på våra gruppbokningar och eventklasser i Stockholm, Linköping och Örebro. Det är framförallt möhippor, svensexor, födelsedagar och kompisgäng som bokar in sig hos oss för att prova något nytt och få en rolig upplevelse!

Det avgörande i denna roll är din förmåga att välkomna, underhålla och inspirera en grupp, så deras besök blir riktigt roligt och minnesvärt. 🤗 Hur avancerad du är i din egen träning är inte lika viktigt då de flesta grupper är blandade i åldrar och erfarenhet. De här klasserna handlar mycket mer om glädje och kunna bjuda på sig själv än svårighetsgrad och uppläggen på klasserna är inte avancerade. 🌟

Förutom pole så har vi flera roliga teman som burlesk, cheerleading, chair dance, m.m. Vissa teman har vi även roliga kläder för grupperna att låna, så spexa gärna loss! 👗 👠 🧥

Har du t.ex. aldrig tränat pole tidigare men är van att dansa eller till och med hålla dansklasser – eller tvärtom – kanske främst tränat pole men tycker koreografi är roligt och något du brukar snappa upp bra, så kommer vi kunna lära dig våra olika teman för att hålla fler klasser. Återigen, en härlig utstrålning, energi och förmåga att skapa en rolig stund för besökarna är det vi söker först och främst! 💃🕺

NÄR 📅

Ansök så snart som möjligt! Vi behöver instruktörer omgående och beroende på hur snabb du är på att lära dig nya koreografier kan det vara bra att få tid att förbereda sig.

Rent praktiskt så måste du vara tillgänglig att hålla klasser på lördagar, då de flesta av våra bokningar ligger just då. Framför allt under sommarmånaderna (maj-aug) då trycket är som högst.

ARVODE 💰

Ditt arvode varierar beroende på bl.a. tema, antal deltagare och längd på klass. 
Arvodet utgår från 300 kr / timme (inkl moms) men brukar oftast vara mer.
Så här ser genomsnittet ut för arvoden hittills 2023:

Stockholm 740 kr/klass (inkl. moms)

Linköping 625 kr/klass (inkl. moms)

Örebro 495 kr/klass (inkl. moms)

Det är fördelaktigt om du har eget företag eller har vana att använda egenanställningsföretag, då samtliga arvoden faktureras.
Detta är ej en anställning utan ett frilans uppdrag. 

Anställning kan eventuellt diskuteras om du är tillgänglig majoriteten av sommarens lördagar och vill lära dig flera olika teman så att du på så sätt kan hålla många klasser under sommaren. 

ANSÖK NU 💌

Så här söker du:

 • Skicka ett mail till den stad du söker i med rubriken ”Eventinstruktör 2023 + Ditt namn”
  Stockholm@flowpole
  Linkoping@flowpole.se
  Orebro@flowpole.se
 • Berätta om dig själv och varför du tror att den här rollen skulle passa dig
 • Redovisa ditt schema och tillgänglighet för lördagar fram till Augusti 2023
 • Bonus:
  Skicka med en film där du presenterar dig själv kort 
  Skicka med film eller länk till t.ex. sociala medier där du dansar eller showar och bjuder på dig själv

P.S. Om du har uppdrag hos annan studio, dansskola eller uppdragsgivare sedan tidigare, prata först med dem innan du söker hos oss och informera även oss om detta när du söker. 

Alla nyheter